ЗДО №3, ЗДО №3 "Сонечко" м. Хмільника, Хмільник
Вінницька область, Хмільницький район

Прощавай садок дитячий!

От і промайнули цілих чотири роки, як один день. Підросли діти, стали дорослішими, розумнішими…. І настала пора прощання, настала пора першого в житті дітей випускного балу…

   21 травня в ЗДО№3 «Сонечко»  в старшій групі «Домісолька» прощалися з випускниками. Маленькі принци і принцеси кружляли і вальсі, радували присутніх піснями, демонстрували свої досягнення в танцях. Цього дня, як і завжди , ними пишалися всі присутні. Сумно прощатися дітям з дитячим садочком, який протягом кількох років слугував їм другою оселею, тут жилося їм весело і затишно, тут вони підростали, дорослішали, багато чому навчилися. За цей час і діти , і вихователі здружилися , зріднилися, тепер їм важко розлучатися. Попереду на майбутніх школярів чекає багато незвіданого та цікавого. Наприкінці свята з вітальним словом звернулася до випускників директор дитячого садка – Погорелова Світлана Миколаївна та  вручила дітям  дипломи. Слова подяки звучали на адресу колективу працівників ЗДО від голови батьківського комітету Середюк Юлії Іванівни.             

    Як символ переходу дітей з безтурботного дошкільного дитинства в доросле шкільне життя в небо злетіли повітряні кульки.

    Тож на останок хочеться побажати нашим маленьким випускникам успіхів у навчанні, щастя, легкої життєвої долі і мирного неба над головою!!!

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *