ЗДО №3, ЗДО №3 "Сонечко" м. Хмільника, Хмільник
Вінницька область, Хмільницький район

Заняття "До бабусі у село.", знайомство з буквою "Г", за методикою Л.Шелестової в старшій групі №2. Вихователь: Денисюк Н.В.

   Відповідно до вимог Базового компоненту дошкільної освіти важливою умовою ефективності дошкільного виховання є єдність виховного процесу з розвитком дитини, що поля­гає в орієнтації на особистість, на її вікові й індивідуальні особливос­ті, у підтримці пізнавальної сфери. Мовленнєвий розвиток дитини є одним із важливих чинників становлення особистості в дошкільному дитинстві. Рівень розвитку мовлення визначає рівень сформованості соціальних і пізнавальних досягнень малюка, його потреб та інтер­есів, знань, умінь і навичок.

   Навчаючи дітей дошкільного віку читання за авторською мето­дикоюЛ. Шелестової «Розвивальне читання»,розвиток малят (ін­телектуальний, мовленнєвий, чуттєвої сфери, сенсорики, моторики тощо) поєднується із задоволенням їхніх потреб та інтересів, а отже, викликає позитивні емоції. Перед дітьми не ставиться завдання якнай­швидше оволодіти технікою читання, а завдання вихователя - викли­кати позитивні емоції, радісний настрій, бажання виконувати ігрові вправи та завдання. Діти виконують пізнавальні завдання, викорис­товуючи різні види діяльності (малювання, ліплення, конструювання, аплікація, співи, танці). Заняття з розвивального читання в старшій групі №2 «Веселка».

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *