ЗДО №3, ЗДО №3 "Сонечко" м. Хмільника, Хмільник
Вінницька область, Хмільницький район

Тиждень безпеки на річках і водоймах.

На виконання наказу № 131 від 09.12.2020р. завідувача ДНЗ № 3    про проведення «Тижня безпеки на річках та водоймах в зимовий період» з 21.12.2020р. по 24.12.2020р.було проведено «Тиждень безпеки на річках і водоймах в зимовий період»

   Метою проведення «Тижня безпеки на річках та водоймах в зимовий період» є збереження та зміцнення здоров’я дітей дошкільного віку, активізація роботи з безпеки життєдіяльності дітей,  ознайомлення дітей з правилами поведінки на річках та водоймах в зимовий період, виключення ризиків поведінки дітей на воді та льоду.

   Під час проведення  «Тижня безпеки на річках та водоймах в зимовий період » було заплановано та проведено ряд заходів:

-Заняття : ознайомлення з навколишнім «Лід – це весело, але небезпечно»,мовленнєве спілкування «Діти на льоду», «На льоду можна втрапити в біду», «Зимові розваги».

-Бесіди з дітьми:  «Правила поведінки на льоду», «Небезпека на річках взимку», «Поведінка під час ожеледиці», «Про що розповіла крижинка»

-Консультації для батьків: «Небезпека на льоду», «Заходи безпеки на льоду», «Рятування потерпілих на льоду», «Перша допомога при гіпотермії», «Серцево-легенева реанімація»

-Рухливі ігри: «Хто швидше», «По рівненькій доріжці», « Що змінилося», «Не наступи», «Сніжиночки біленькі», «Дістань сосульку», «Сніжинки та вітер», «По рівненькій доріжці»

-Дидактичні ігри: «Підбери парні картинки», «Яка бурулька», «Уроки безпеки», «Слухняні діти», «Щоб не захворіти», «Так чи ні ?», «Хто живе під кригою, «Небезпека, що приховує природа.», «Придумай та скажи».

-Дослідницька діяльність: «Білий сніг – брудна вода», «Що таке лід?»

  • Спостереження  : за льодом, за снігом

-Ігрові ситуації:  «Що було б, якби….?».

  • Вікторина – змагання: «Зимонька – зима».

-Сюжетно –рольві ігри: «Лікарня», «Швидка допомога».

В кожній віковій групі оформлено куточки «Безпека дитини».

Завідувач ДНЗ № 3                                                                 Погорелова С.М.

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *