ЗДО №3, ЗДО №3 "Сонечко" м. Хмільника, Хмільник
Вінницька область, Хмільницький район

З Днем Соборності України!

З Днем Соборності України! Нехай любов до рідного краю об'єднує нас, допомагає йти до перемоги та процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України. Добробуту та миру!

   День Соборності України відзначається щороку в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося 22 січня 1919 року в Києві.

   22 січня дошкільнята садочку «Сонечко» відзначали День Соборності України з метою поповнення та поглиблення знань вихованців про історію виникнення свята Соборності України, ознайомлення з цікавими фактами про нашу країну, виховання патріотичного почуття та поваги до державних символів. У ході проведення заходів дітей знайомили з поняттями «соборність», «незалежність», «єдність», закріпили знання про державну символіку. Вихователі провели тематичні бесіди з дітьми, діти відгадували загадки, читали вірші, складали пазли, малювали та грали в народні ігри, читали вірші, оформляли книжкові виставки, грали в дидактичні ігри, брали участь у дитячих конкурсах, виставках малюнків. Нехай кожен з нас збереже силу духу, бадьорість та оптимізм. Нехай у кожній родині буде мир і спокій, любов і взаєморозуміння. Віримо в майбутнє рідної країни!

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *