ЗДО №3, ЗДО №3 "Сонечко" м. Хмільника, Хмільник
Вінницька область, Хмільницький район

Ювілей у "Сонечку".

Дитячий садок - це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий сміх та любов.

19 серпня  дитячий садочок №3 «Сонечко» приймав вітання з ювілеєм. Ювілей - це особливе свято, це справжній калейдоскоп дитячих голосів,  посмішок і сміху! Саме з таким настроєм і зустрічав наш заклад свій день народження. На цьому святі було по родинному затишно, цікаво, радісно, просто казково!  Свій ювілей працівники та вихованці ЗДО „Сонечко”  святкували у тісному колі друзів.

10 років тому після реставрації садочок  гостинно  відчинив двері першим своїм вихованцям. За ці роки з привітних стін закладу у шкільне життя, а потім у дорослий світ, вийшло багато вихованців. За цей час заклад розквітнув, накопичивши педагогічний досвід та авторитет.

   Очолила відреставрований садок досвідчений педагог – Погорелова Світлана Миколаївна.

    Сьогодні «Сонечко» - це сучасний заклад дошкільної освіти, який відвідують 142 дитини. У садочку працюють висококваліфіковані спеціалісти:  вихователь – методист, вихователі, музичний керівник, , інструктор з фізкультури, психолог, медичний  працівник. Дитячий садок живе цікавим життям, наповненим різноманітними подіями і різноплановими заходами, яскравими проявами професійної творчості та плідної взаємодії працівників закладу та батьків.

Нині кожна група  – це комфорт і затишок, неповторний куточок іграшок і природи, чарівний світ книги і освітня база, де кожен малюк може обрати собі заняття до вподоби.

Педагоги переконані – їхній дитячий садок переживе ще не одну славетну дату, а надбання та здобутки вихователів, які працювали раніше і працюють зараз, будуть величезним скарбом для майбутніх поколінь.

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *