ЗДО №3, ЗДО №3 "Сонечко" м. Хмільника, Хмільник
Вінницька область, Хмільницький район

Випускний бал в старшій грпі №2 "Капітошка".

Випускний бал у дитячому садочку — це завжди важлива подія, та це не день для смутку, а велика подія, тому що випуск — це маленька сходинка до нового життя. І тому випускне свято завжди особливе.

  Минуло кілька років як батьки привели своїх малюків в садочок.  І ось він результат - вже дорослі, розумні, творчі, виховані громадяни, наше майбутнє!

Під час свята  маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців. Вони склали  клятву майбутнього першокласника та пообіцяли ніколи не забувати садочок.

   Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям  маємо хороших, розумних, а саме головне - здорових дітей, дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі.       

   Наприкінці свята з вітальним словом звернулася до випускників директор дитячого садка – Погорелова Світлана Миколаївна та  вручила дітям  дипломи. Як символ переходу дітей з безтурботного дошкільного дитинства в доросле шкільне життя в небо злетіли повітряні кульки.

    Тож на останок хочеться побажати нашим маленьким випускникам успіхів у навчанні, щастя, легкої життєвої долі і мирного неба над головою!!!

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *